Velkommen til Nordheim

   Med 63 sengeplasser fordelt på 16 rom og romslige oppholdsrom, tjern i hagen, store verandaer og plattinger, sommertelt (72 kvm), danseplatt med scene, grillplass, og 2 lavvoer har Nordheim et fantastisk potensiale for opplevelser ved inngansportalen til Blåfjella og Skjækerfjella Nasjonalpark. Nordheim ligger 30 minutters kjøring fra Steinkjer sentrum.

Send forespørsel her

Hva kan du bruke Nordheim til ?

Leirskoler - Treningsopphold - Konfirmantleirer. Firmafester og kurs. Merkedager som jubileer, bryllup, konfirmasjon, dåp, minnesamvær osv. Slektsstevner - Utflukt for familie eller større grupper. Møter - Ferietur. Utgangspunkt for fiske, jakt, grottevandring, kanotur, båttur, gullgraving, aktivitetsløype, og tur til Norges geografiske midtpunkt (to timers gange fra Nordheim). Bli - kjent - dager på skolen eller avslutningstur på våren. Faglige ekskursjoner.
              

Fasiliteter og overnatting

I det nye bygget er det 46 sengeplasser, henholdsvis 3 og 4 senger på hvert rom. Rommene deler dusj/wc fasiliteter. I det gamle bygget er det 4 rom med henholdsvis 3 til 5 sengeplasser. Til sammen på anlegget er det 16 rom med totalt 63 sengeplasser. Det er 2 separate storkjøkken, ett i det nye bygget og ett i det gamle. Det er stuer som har ca 100 sitteplasser og tillater servering av inntil 70 personer (dekket til festmiddag).
                 
Nytt konferanserom med plass til 40 personer. Moderne sanitæranlegg med bl.a. 9 dusjer i 5 forskjellige rom i bygget og totalt 10 toaletter plassert på sju steder i bygningsmassen. Ett av disse er tilpasset rullestolbrukere (Dusj og toalett). Vi har 2 stk helårs lavvoer med ovn, plass til 10 stk i hver lavvo. I tillegg har vi badestamp. På sommerhalvåret er det mulighet for å sette opp ett større telt (ca 70kvm) tiltenkt uteservering. I samme område er det også en utendørs danseplatt med scene. Veranda har 45 sitteplasser.

Nordheim pyntet til fest


           

Her ser dere bilder tatt fra et bryllup med ca 100 gjester. Lokaler inne gir mulighet for å dekke til inntill 70 til middag. Uteområder har større kapasitet. Det er sitteplasser til ca i 70 i gassoppvarmet telt med egen liten barløsning med kjøleskap/frys. Veranda og plattinger har ytterligere ca 50 sitteplasser. Uteområdene er belyst. Danseplatt med scene er på ca 80 kvm.
           Aktiviteter

Hundekjøring - Skjækerrfjellene
Fantastisk turtereng i Skjækerfjella
Rypejakt
Turbeskrivelse Ogndalsfjella
Fiskemuligheter

Medlemsbedrift i Norges Midtpunkt SA

Norges Midtpunkt SA er 6 bedrifter i Steinkjer som tilbyr natur- og kulturbaserte opplevelser. Grupper kan oppleve guida turer i fjellet, seterbesøk, en spennende vri på en felles middag, gruvevandring, folkedans og mye mer. Norges Midtpunkt SA er herlig-ærlig, naturlig, smågal og vi gir DEG ny energi. Vi tilbyr også lokaler for grupper, arrangement og møter med servering og overnatting.

Ut på tur aldri sur

To studenter ved HiNT Steinkjer avdeling MMT er utplassert på Steinkjer-avisa og lager videoreportasjer - denne gang fra Nordheim.